Linkservice

Linkbuilding til din webshop – hver måned

Igennem tiden har vi talt med mange webshops, som har sagt noget ala det her:

“Vi har ikke råd til at betale et bureau for at stå 100 % for vores SEO. Derfor står vi selv for tekstforfatning, oprettelse af nye kategorier osv., og det fungerer fint. Men når det kommer til linkbuilding, så ved vi ikke hvordan vi skal gribe det an, og derfor får vi det simpelthen ikke gjort.”

Står du i samme situation? Så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder at udarbejde links til din webshop fast måned for måned, så du slet ikke skal bekymre dig om den del af SEO-arbejdet. Der er fuld transparens – du ved hvad du betaler, og du ved hvad du får. Og da der ikke er nogen binding, så kan du altid opsige samarbejdet, hvis du ikke er tilfreds.

Mest populære linkpakker

Pakke 1

2.500 kr.pr. måned
  • 4 standard links

Pakke 2

4.500 kr.pr. måned
  • 5 standard links
  • 1 premium link

Pakke 3

6.500 kr.pr. måned
  • 6 standard links
  • 2 premium links

Pakke 4

8.500 kr.pr. måned
  • 7 standard links
  • 3 premium links

Sådan fungerer det

Processen er meget simpel. Du skal kun tage stilling til to ting, før vi kan komme i gang.

1) Budget: Vælg den linkpakke der passer til dit budget. Jo højere budget, jo flere og bedre links får du.

2) Landingssider: Vælg de URL’er på din webshop som du ønsker at vi skal linke til. Typisk vil det være dine primære kategorisider.

Herefter kan du blot læne dig tilbage. Vi klarer det hele herfra. Hver måned modtager du en liste med de links vi har udarbejdet til din webshop.

Links i Danmark, Norge og Sverige

Vi laver linkbuilding til både danske, norske og svenske webshops. Det betyder, at hvis du har udvidet din webshop til Norge og Sverige, så kan vi også hjælpe dig med at øge din SEO-omsætning i disse lande.

Linkbuilding i Norge og Sverige er dog dyrere end i Danmark, så her skal du generelt forvente 30-40 % højere pris pr. link – men omvendt kan du også regne med, at effekten af hvert link vil være større, fordi dine konkurrenter i de lande har tilsvarende færre links.

Få mere information

Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om mulighederne.

te@searchbrain.dk
60 10 14 71